Maling af lejlighed i høj kvalitet

Står du over for fraflytning af en lejlighed, som du skal male? Så kommer vi gerne og foretager maling af lejlighed hos dig. Hos Malerfirmaet Svane v/Jesper Olesen Svane er vi parate til at hjælpe kunder med al slags malerarbejde. Vi står til rådighed i og omkring Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle.

Det kan være en stor opgave at skulle male en hel lejlighed. Især hvis der er tale om en flyttelejlighed, har du garanteret en masse andet at se til. Derfor står vi til rådighed med den form for hjælp, som du har brug for. Vi tager os både af store og små opgaver, og vi garanterer en god pris uanset hvad.

Hvad koster maling af lejlighed?

Den eksakte pris på maling af lejlighed afhænger af flere forskellige parametre, såsom opgavens omfang og valg af materialer. Her hos os vil du dog altid få et godt tilbud på din opgave, uanset hvilken type der er tale om. Vi løser gerne opgaver hos både private- og erhvervskunder, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

I vores arbejde er vi effektive, men grundige. Derfor kan du forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, når vi maler hos dig. Vi overholder naturligvis altid vores aftaler, hvor vi desuden er fleksible i forhold til arbejdstider. Vi får altså vores arbejde til at passe ind i din kalender.

Kontakt os for at høre meget mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder er hos os, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi byder altid nye som gamle kunder velkomne, hvor vi skaber smukke resultater efter dine ønsker.

Vil du høre mere, så ring til os på telefon 60 18 76 70, eller skriv til mail malerfirmaet-svane@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent tilbud på maleropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt.

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kerneværdier

Vi har over 25 års erfaring i branchen​

Vi dækker hele trekantområdet 

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Vi samarbejder med JOTUN

Få et godt tilbud!​

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt